DESPRE RAMIRIO SRL

Unic importator in Romania al unei game renumite din Spania si lider pe piata romaneasca Ramirio SRL s-a remarcat ca principal furnizor de produse de curatenie profesionala, detergenti neutri, amoniacali precum si de intretinere zilnica, solutii de intretinere periodica, hidrofugare, tratare si impermeabilizare marmura, granit, piatra naturala, travertin, gresie, gresie portelanata, faianta, etc. pentru companii de renume din diverse domenii: curatenie, constructii, amenajari interioare si exterioare, etc.

Cu o experienta vasta pe piata din Romania in domeniul distributiei produselor de curatenie, tratamente de impermeabilizare, impregnare, hidrofugare marmura, granit, piatra naturala, gresie, faianta, etc.precum si a tratamentelor antialunecare, anti-graffiti, etc. dispunem de un portofoliu mereu in crestere de clienti atat particulari cat si firme de renume din Romania, care pot confirma calitatea produselor si serviciilor oferite de noi.

Calitatea autentica a produselor si serviciilor ofertate de Ramirio SRL pe piata din Romania ca principal furnizor de produse de curatenie, intretinere, tratare si impermeabilizare diverse suprafete (marmura, granit, piatra naturala, gresie, gresie portelanata, faianta, etc.) pentru companii de renume din domenii diverse: curatenie, constructii, amenajari interioare si exterioare, etc. au contribuit la formarea unui portofoliu important de clienti mereu in crestere printre care firme de curatenie, depozite de marmura si granit, firme de alpinism utilitar, firme de constructii, companii nationale si internationale, firme de decoratiuni interioare, producatori dale piatra reconstruita, importatori marmura, granit, piatra naturala, gresie, faianta din Spania, Italia, Grecia, hoteluri, restaurante, baruri, distribuitori materiale de constructii, etc.

Clientii nostrii apreciaza competenta, seriozitatea si preturile competitive si ne recomanda cu caldura celor interesati.

Urmariti-ne pe Facebook