Toate produsele din topul vanzarilor
  • Modalitati de plata

HIDRO PQ IN 1L Aspect uscat pentru piatra reconstruita

Rating 

HIDRO PQ IN este o un hidrofugant cu rol anti-mucegai pentru pietre reconstruite, artificial.

95,80 lei
Fara TVA
Cantitate
Stoc epuizat

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Descriere

Descriere: Hidrofugant profesional, impermeabilizant, impregnant, sigilant profesional, impotriva apei si uleiurilor, pentru marmura, granit, piatra naturala, argila, travertin, klinker, caramida aparenta, ciment, beton, etc.

NU modifica culoarea suprafetelor tratate.

Caracteristici: Solutie incolora pe baza de rasini siliconice , resistente la razele ultraviolete, destinat hidrofugarii / impermeabilizarii materialelor poroase, lasand materialul sa respire, nu modifica aspectul final al materialului tratat.

Aplicatii: Hidro Pq- IN permite impermeabilizarea fatadelor de mortar si stuc, pardoseala de terracota, materiale ceramice in general, marmura, granit,  piatra naturala, beton, placari caramida si caramida aparenta, in general clasa materialelor  poroase ce nu prezinta fisuri. Prin compozitia produsului, nu se formeaza pelicula la suprafata, nu modifica  culoarea sau aspectul  materialelor tratate, lasand suprafata sa respire. Materialul tratat este mai usor de intretinut si este protejat impotriva inghetului si impiedica dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor. Suprafetele deja  tratate pot fi vopsite sau tencuite. Suprafata ce urmeaza a fitratata trebuie sa fie pefect uscata, NU efectuati probe primele 24 de ore,           

Mod de utilizare: Inainte de tratament, suprafata trebuie curatata si fara urme de murdarie, praf, etc. Daca este necesar, se poate folosi detergent profesional pentru eliminarea mucegaiului, muschilor si a algelor. Produsul se aplica pur, nediluat, cu ajutorul unei pensule, role sau prin pulverizare intr‐o singura mana pana la saturarea suprafetei. Se aplica intotdeauna  de jos in sus. In tratamentul pavajelor ceramice poroase, se elimina eflorescenta cu detergent profesional  si apoi se periaza.

Acoperire: Randamentul produsului este intre 7 - 9 m²/litru, depinzand de porozitatea suprafetei.

Unic importator in Romania - Ramirio SRL - Produs fabricat in C.E.

Detalii ale produsului

Fisa tehnica

Greutate
1 Litru
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

ANTIDERAPANT FORTE 1L Solutie antialunecare suprafete ceramice

ANTIDERAPANT FORTE 1L Solutie antialunecare suprafete ceramice

ANTIDERAPANT FORTE este o solutie antialunecare pentru suprafete ceramice in general, gresie portelanata, faianta, etc. ce transforma o suprafata alunecoasa intr-una antiderapanta intr-un timp foarte scurt si care rezistenta in timp.

Scrie-ti recenzia
1 alt produs in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook