Toate produsele din topul vanzarilor
  • Modalitati de plata

HIDRO PQ IN 5L Aspect uscat pentru pavele

Rating 

HIDRO PQ IN - Hidrofugant pentru aspect USCAT al pavelelor cu rol anti-mucegai

478,99 lei
Fara TVA
Cantitate
Stoc epuizat

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Descriere

Descriere: Hidrofugant profesional, impermeabilizant, impregnant, sigilant profesional, impotriva apei si uleiurilor, pentru marmura, granit, piatra naturala, argila, travertin, klinker, caramida aparenta, ciment, etc.

NU modifica culoarea suprafetelor tratate.

Caracteristici: Solutie incolora pe baza de rasini siliconice , resistente la razale ultraviolete, destinat hidrofugarii / impermeabilizarii materialelor poroase, lasand materialul sa respire, nu modifica aspectul final al materialului tratat. 

Aplicatii:Hidro PQ - IN permite impermeabilizarea fatadelor de mortar si stuc, pardoseala de terracota, materiale ceramice in general, marmura, granit,  piatra naturala, beton, placari caramida si caramida aparenta, in general clasa materialelor  poroase ce nu prezinta fisuri. Prin compozitia produsului, nu se formeaza pelicula la suprafata, nu modifica  culoarea sau aspectul  materialelor tratate, lasand suprafata sa respire. Materialul tratat este mai usor de intretinut si este protejat impotriva inghetului si impiedica dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor. Suprafetele deja  tratate pot fi vopsite sau tencuite. Suprafata ce urmeaza a fi tratata trebuie sa fie pefect uscata.

Mod de utilizare: Inainte de tratamentul prpriu-zis, suprafata trebuie curatata si fara urme de murdarie, praf, etc. Daca este necesar, se poate folosi DETERFIL(detergent profesional) pentru eliminarea mucegaiului, muschilor si a algelor. Produsul se aplica pur, nediluat, cu ajutorul unei pensule, role sau prin pulverizare intr‐o singura mana pana la saturarea suprafetei. Se aplica intotdeauna  de jos in sus. In tratamentul pavajelor ceramice poroase, se elimina eflorescenta cu detergent profesional  si apoi se periaza.

Acoperire: Randamentul produsului este intre 7 - 9 m²/litru, depinzand de porozitatea suprafetei.

Unic importator in Romania - Ramirio SRL - Produs fabricat in C.E.

Detalii ale produsului

Fisa tehnica

Greutate
5 Litri
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

ANTIDERAPANT FORTE 5L Solutie antialunecare suprafete ceramice

ANTIDERAPANT FORTE 5L Solutie antialunecare suprafete ceramice

ANTIDERAPANT FORTE - Solutie antialunecare pentru suprafete ceramice alunecoase de gresie, gresie portelanata, suprafete alunecoase in general ce prezinta risc de alunecare atat pe uscat cat si cand suprafata este umeda.

Scrie-ti recenzia
3 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook